Καυτή σοκολάτα
Υλικά
- 50 γραμμάρια σοκολάτα τρούφα
- 3/4 φλιτζάνια γάλα εβαπορέ αραιωμένο με ισόποσο νερό
- 1/2 κουταλιές σούπας κορνφλάουερ
- 1–2 κουταλιές σούπας ζάχαρη
- 1/4 κ. γλυκού κανέλα
Εκτέλεση
- Ζεσταίνετε την τρούφα με το μισό γάλα κι ανακατεύετε μέχρι να λιώει. Ανακατεύετε το υπόλοιπο γάλα με τη ζάχαρη, το κορνφλάουερ και την κανέλα και το προσθέτετε στο μίγμα της σοκολάτας. Σιγοβράζετε για 4-5 λεπτά μέχρι η σοκολάτα να πήξει κάπως. Αν είναι πολύ πυκνή την αραιώνετε με λίγο γάλα.
- Για 2 άτομα