Καναπεδάκια με σύκα και ζαμπόν
Υλικά
- 2 κοτσάνια εστραγκόν
- 2 σύκα (περ.
- 100 γραμμάρια το καθένα)
- 60 γραμμάρια φρέσκο τυρί
- Αλάτι, πιπέρι
- 1–2 κ. γ. μέλι
- 4 φέτες ψωμί τοστ
- 30 γραμμάρια καλό ζαμπόν
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβετε 2 κοτσάνια εστραγκόν. Ξεφλουδίζετε και ψιλοκόβετε τα σύκα, τα ανακατεύετε με το φρέσκο τυρί κρέμα και το ψιλοκομμένο εστραγκόν και προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και μέλι. Ψήνετε τις φέτες τοστ, τις κόβετε σε 4 τετράγωνα και τις αλείφετε με την κρέμα σύκων. Τις πασπαλίζετε με τους κύβους ζαμπόν και γαρνίρετε με το υπόλοιπο εστραγκόν.