ΚΑΡΟΤΑ ΜΕ ΤΕΚΙΛΑ συνοδευτικό
Μερίδες 4
Υλικά
- 4 μεγάλα καρότα κομμένα διαγώνια σε μπαστουνάκια
- 3 κουταλιές σούπας λευκή τεκίλα
- 2–3 κουταλιές σούπας βούτυρο
- 4–5 κόκκους μαύρο πιπέρι
- 1/2 κ. γλυκού κύμινο ολόκληρο
- αλάτι
Εκτέλεση
- Βράζετε λίγο τα καρότα μέχρι να μαλακώσουν αλλά όχι πολύ. Σ’ ένα τηγανάκι ζεσταίνετε το βούτυρο και σωτάρετε τα καρότα 10-15 λεπτά περίπου. Προσθέτετε αλάτι, τους κόκκους το πιπέρι και το κύμινο και ανακατεύετε. Ρίχνετε την τεκίλα κι ανάβετε. Σερβίρετε αμέσως.