Σκεπάζετε ταψί με χαρτί ψησίματος. Με μιξεράκι χειρός χτυπάτε το βούτυρο και τη ζάχαρη σε μεγάλο μπολ, ώσπου να αφρατέψουν και να ασπρίσουν. Κοσκινίζετε το αλεύρι και το ανακατεύετε μετά καρύδια, το κακάο, την κανέλα και το μπέικιν πάουντερ. Ανακατεύετε με το μίγμα του βουτύρου.
Ζυμώνετε με αλευρωμένα χέρια, να γίνει απαλή ζύμη. Πλάθετε 8 μακρόστενα ρολά, τα διπλώνετε σε διαφανή μεμβράνη και τα βάζετε στο ψυγείο για αρκετές ώρες. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Σε αλευρωμένη επιφάνεια ξεδιπλώνετε τα ρολάκια κόβετε το καθένα σε 10 κομμάτια και τα πλάθετε σε μπαλάκια. Τα ακουμπάτε σε ταψιά και κάνετε με το δάχτυλο σας μία γούβα στο κέντρο. Χτυπάτε το ασπράδι σε μπολ και βουτάτε τα καρύδια μέσα. Τα πιέζετε στις γούβες που έχετε κάνει στα μπισκότα, να κολλήσουν.
Ψήνετε τα μπισκοτάκια για 12-15 λεπτά ή ώσπου να ροδίσουν. Τα βγάζετε από τον φούρνο και τα αφήνετε να κρυώσουν ελαφρά. Τα μεταφέρετε σε σχάρα, να κρυώσουν εντελώς, και σερβίρετε.