Κατσικάκι κοκκινιστό
Υλικά
- 1 κιλό κατσικάκι γάλακτος
- 1 κιλό φασολάκια
- 3 ντομάτες ξεφλουδισμένες
- 3 κρεμμύδια
- 1 κολοκυθάκι ψιλοκομμένο
- 1/2 φλιτζάνια λάδι
- 1 φύλλο δάφνης
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Πλένετε το κρέας, το κόβετε σε μερίδες και το στραγγίζετε. Καθαρίζετε τα φασολάκια, τα πλένετε και τα κόβετε στη μέση.
- Ρίχνετε σε κατσαρόλα το λάδι, το κρέας, το σοτάρετε, προσθέτετε λίγο νερό και το βράζετε για 10 λεπτά. Ρίχνετε τις ντομάτες τριμμένες, λίγο αλάτι, πιπέρι, τη δάφνη και αφήνετε να σιγοβράσουν.
- Προσθέτετε τα φασολάκια, τα κρεμμύδια κομμένα στη μέση,
- το κολοκυθάκι, λίγο αλάτι ακόμη, λίγο χλιαρό νερό και συνεχίζετε το βράσιμο, ώσπου να μαλακώσουν τα φασολάκια και να μείνουν με λίγη σάλτσα.