Κατσικάκι κοκκινιστό

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Κατσικάκι κοκκινιστό

Υλικά

  • 1 κιλό κατσικάκι γάλακτος
  • 1 κιλό φασολάκια
  • 3 ντομάτες ξεφλουδισμένες
  • 3 κρεμμύδια
  • 1 κολοκυθάκι ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνια λάδι
  • 1 φύλλο δάφνης
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Πλένετε το κρέας, το κόβετε σε μερίδες και το στραγγίζετε. Καθαρίζετε τα φασολάκια, τα πλένετε και τα κόβετε στη μέση.
  2. Ρίχνετε σε κατσαρόλα το λάδι, το κρέας, το σοτάρετε, προσθέτετε λίγο νερό και το βράζετε για 10 λεπτά. Ρίχνετε τις ντομάτες τριμμένες, λίγο αλάτι, πιπέρι, τη δάφνη και αφήνετε να σιγοβράσουν.
  3. Προσθέτετε τα φασολάκια, τα κρεμμύδια κομμένα στη μέση,
  4. το κολοκυθάκι, λίγο αλάτι ακόμη, λίγο χλιαρό νερό και συνεχίζετε το βράσιμο, ώσπου να μαλακώσουν τα φασολάκια και να μείνουν με λίγη σάλτσα.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης