Κατσίκι με αγκινάρες
(Για 4 άτομα)
Υλικά
- 1 κιλό κατσίκι
- 2 αγκινάρες μέτριες
- 1 μάτσο φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 μάτσο άνηθο
- 1 κουταλιές σούπας ντοματοπελτέ
- 2 φρέσκιες ντομάτες
- αλάτι-πιπέρι
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Κόβετε το κατσίκι σε κομμάτια και τα σοτάρετε σε ελαιόλαδο.Όταν ροδίσει προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια να τσιγαριστούν λίγο. Κατόπιν βάζουμε τις ντομάτες τριμμένες,τον πελτέ και τον άνηθο. Προσθέτετε το ανάλογο νερό και αφήνετε να πάρει βράση. Όταν έχει μαλακώσει το κρέας προσθέτετε τις καθαρισμένες αγκινάρες και συνεχίζετε το ψήσιμο. Αλατοπιπερώνετε το φαγητό λίγο πριν το τέλος.