Κεμπαπάκια με λιαστή ντομάτα

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Κεμπαπάκια με λιαστή ντομάτα

(Για 4-6 άτομα)

Υλικά

  • 250 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο
  • 200 γραμμάρια κιμά χοιρινό
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 αυγό χτυπημένο
  • 1/2 φλιτζάνια του τσαγιού λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 φλιτζάνια του τσαγιού μαϊντανό ψιλοκομμένο φέτα ψωμιού (μουλιασμένη και στραγγισμένη)
  • αλάτι-πιπέρι
  • 1 κουταλιές γλυκού κόκκινο Ταμπάσκο

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύετε όλα τα υλικά, τα ζυμώνετε καλά και τα πλάθετε σαν μπιφτέκια. Τα περνάτε στα καλαμάκια και τα βάζετε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον πριν τα ψήσετε.
  2. Μπορείτε να τα ψήσετε σε τηγάνι από μαντέμι ή στα κάρβουνα σε μέτρια φωτιά. Τα σερβίρετε με πατάτες ψητές και ντιπ με κόκκινη πιπεριά και ταμπάσκο (βλέπε σάλτσες)
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply