Κεμπαπάκια με λιαστή ντομάτα
(Για 4-6 άτομα)
Υλικά
- 250 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο
- 200 γραμμάρια κιμά χοιρινό
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 αυγό χτυπημένο
- 1/2 φλιτζάνια του τσαγιού λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1 φλιτζάνια του τσαγιού μαϊντανό ψιλοκομμένο φέτα ψωμιού (μουλιασμένη και στραγγισμένη)
- αλάτι-πιπέρι
- 1 κουταλιές γλυκού κόκκινο Ταμπάσκο
Εκτέλεση
- Ανακατεύετε όλα τα υλικά, τα ζυμώνετε καλά και τα πλάθετε σαν μπιφτέκια. Τα περνάτε στα καλαμάκια και τα βάζετε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον πριν τα ψήσετε.
- Μπορείτε να τα ψήσετε σε τηγάνι από μαντέμι ή στα κάρβουνα σε μέτρια φωτιά. Τα σερβίρετε με πατάτες ψητές και ντιπ με κόκκινη πιπεριά και ταμπάσκο (βλέπε σάλτσες)