Κεμπαπάκια σουβλάκια με κιμά
Υλικά
- 250 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο
- 200 γραμμάρια κιμά χοιρινό
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 αυγό χτυπημένο
- 1/2 φλιτζάνια του τσαγιού λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1 φλιτζάνια του τσαγιού μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 φέτα ψωμιού (μουλιασμένη και στραγγισμένη)
- αλάτι-πιπέρι
- 1 κουταλιές γλυκού κόκκινο ταμπάσκο ή καυτερή πιπερίτσα
Εκτέλεση
- Ανακατεύετε όλα τα υλικά, τα ζυμώνετε καλά και τα πλάθετε σαν κεφτεδάκια. Τα περνάτε στα καλαμάκια και τα βάζετε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον πριν τα ψήσετε.
- Μπορείτε να τα ψήσετε σε γκριλ από μαντέμι ή στα κάρβουνα σε μέτρια φωτιά.