Κεφτεδάκια τηγανητά: Απόλυτη Συνταγή για Νόστιμα Κεφτεδάκια

Αυτή η συνταγή για κεφτεδάκια είναι η τέλεια λύση για να δημιουργήσετε νόστιμα κεφτεδάκια που θα ενθουσιάσουν τους γευστικούς σας κάλυκες. Ο συνδυασμός των υλικών προσδίδει μια μοναδική γευστική εμπειρία, ενώ η απλότητα στην παρασκευή τους τις καθιστά ιδανικές για κάθε μάγειρα, ανεξαρτήτως επιπέδου εμπειρίας. Ακολουθήστε τις λεπτομερείς οδηγίες και απολαύστε αυτά τα νόστιμα κεφτεδάκια στο τραπέζι σας. Καλή όρεξη!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Κεφτεδάκια τηγανητά

Τα γνωστά σε όλους μας κεφτεδάκια. Η συνταγή αυτή είναι σχετικά απλή και εύκολη και το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τόσο εσάς όσο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακολουθήστε τις οδηγίες μας και με λίγη προσοχή θα καταφέρετε να πετύχετε την συνταγή που σας προτείνουμε. Καλή επιτυχία!

  • Total Time: 15 mins
  • Yield: 12

Υλικά

  • 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος και χοιρινός
  • 2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 3 σκελ. σκόρδο λιωμένες
  • 3 κουταλιές σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 350 γραμμάρια ψίχα ψωμιού
  • 50 γραμμάρια γάλα
  • 1 κουταλιές σούπας δυόσμος τριμμένος
  • 2 κουταλιές σούπας λάδι
  • 2 αυγά
  • 1 κουταλιές γλυκού ρίγανη
  • 3 κουταλιές σούπας κέτσαπ
  • 1 κουταλιές γλυκού μουστάρδα
  • Αλατοπίπερο

Εκτέλεση

  1. Σε μπολ βάζετε τους κιμάδες, τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τον μαϊντανό.
  2. Μουλιάζετε το ψωμί στο γάλα, το στύβετε και το προσθέτετε στον κιμά.
  3. Ρίχνετε μέσα τον δυόσμο, το λάδι, τα αυγά, τη ρίγανη, την κέτσαπ, τη μουστάρδα και αλατοπιπερώνετε καλά.
  4. Ζυμώνετε με τις παλάμες σας το μίγμα του κιμά πολύ καλά. Το κάνετε μπάλα και το ρίχνετε 1-2 φορές στον πάγκο εργασίας.
  5. Αφήνετε να σταθεί για 15-20 λεπτά.
  6. Ζυμώνετε κεφτεδακια σε μέγεθος καρυδιού, τα αλευρώνετε ελαφρά και τα ρίχνετε σε τηγάνι με ζεστό λάδι. Γυρίζετε 1-2 φορές να ροδίσουν καλά απ’ όλες τις πλευρές.
  7. Σερβίρετε ζεστά ή κρύα.
  • Author: Aggela
  • Prep Time: 10 λεπτά
  • Cook Time: 5 mins
  • Category: Ορεκτικό
  • Method: Ψήσιμο
  • Cuisine: Ελληνική

Διατροφικά Στοιχεία

  • Calories: 350

Keywords: Κεφτεδάκια, τηγανητά

Leave a Reply