Χτυπάμε τ’ ασπράδια σε μαρέγκα, προσθέτουμε τη ζάχαρη, λίγη λίγη, συνεχίζοντας να χτυπάμε μέχρι να πετύχουμε ένα πολύ πυκνό μίγμα. Αδειάζουμε το μίγμα σε δύο φόρμες, με άνοιγμα στο κέντρο, βουτυρωμένες ελαφρά κι αλευρωμένες. Ψήνουμε σε φούρνο στους 60°C για 2 ώρες περίπου, μέχρι να στεγνώσουν οι μαρέγκες, χωρίς να πάρουν χρώμα. Τις ξεφορμάρουμε προσεκτικά. Τοποθετούμε τη μια μαρέγκα σε πιατέλα, την αλείφουμε με τη μισή σαντιγί, σκεπάζουμε με τη δεύτερη μαρέγκα και γαρνίρουμε με την υπόλοιπη σαντιγί.