ΚΕΪΚ ΜΕ ΚΟΝΤΙΤΑ
Υλικά
- 1 δόση ζύμη για κέικ, όπως περιγράφεται στη βασική συνταγή
- 2 κουταλιές σούπας κονιάκ
- 1 φλιτζάνια κόντιτα (φρουί γλασέ ψιλοκομμένα)
- 4 κουταλιές σούπας κοφτές αλεύρι πολυτελείας
- ζαχαρωμένες φλούδες πορτοκαλιού για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
- Πασπαλίζετε τα κόντιτα με το αλεύρι. Προσθέτετε στη ζύμη το κονιάκ και τα κόντιτα και ανακατεύετε απαλά. Μοιράζετε το μείγμα σε 2 βουτυρωμένες και πασπαλισμένες με αλεύρι φόρμες. Ψήνετε το γλυκό στους 180°C. 1 ώρα και 10′, Γαρνίρετε το κέικ με ζαχαρωμένες φλούδες πορτοκαλιού.