Κέϊκ με κοντίτα

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

ΚΕΪΚ ΜΕ ΚΟΝΤΙΤΑ

Υλικά

  • 1 δόση ζύμη για κέικ, όπως περιγράφεται στη βασική συνταγή
  • 2 κουταλιές σούπας κονιάκ
  • 1 φλιτζάνια κόντιτα (φρουί γλασέ ψιλοκομμένα)
  • 4 κουταλιές σούπας κοφτές αλεύρι πολυτελείας
  • ζαχαρωμένες φλούδες πορτοκαλιού για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

  1. Πασπαλίζετε τα κόντιτα με το αλεύρι. Προσθέτετε στη ζύμη το κονιάκ και τα κόντιτα και ανακατεύετε απαλά. Μοιράζετε το μείγμα σε 2 βουτυρωμένες και πασπαλισμένες με αλεύρι φόρμες. Ψήνετε το γλυκό στους 180°C. 1 ώρα και 10′, Γαρνίρετε το κέικ με ζαχαρωμένες φλούδες πορτοκαλιού.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης