Κλιό
Υλικά
- 2 εκ. λίτρου χυμός ροδάκινου
- 0,5 εκ. λίτρου αμαρέτο
- 0,5 εκ. λίτρου ποτό γλυκάνισου
- 2,5 εκ. λίτρου κονιάκ
- Σαμπάνια
Εκτέλεση
- Ανακινούμε στο σέικερ. Σερβίρουμε σε ψηλό ποτήρι σαμπάνιας και γεμίζουμε με σαμπάνια. Διακόσμηση: μια φλούδα πορτοκαλιού κι ένα κερασάκι καρφωμένο στο κέντρο μ’ ένα ξυλαράκι και στερεωμένο στο χείλος του ποτηριού. Προσθέτουμε ένα φύλλο μέντας.