κοχύλια με καπνιστή πέστροφα
Υλικά
- 400 γραμμάρια χρωματιστά κοχύλια
- 300 γραμμάρια πέστροφα καπνιστή
- 1 φλιτζάνια του τσαγιού αμύγδαλα καθαρισμένα
- 1 1/2 φλ. κρέμα γάλακτος
- 4 κ. Σ βούτυρο
- 150 γραμμάρια γαρίδες καθαρισμένες
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμε’νο νερό. Μόλις γίνουν αλντέντε, τα στραγγίζετε. Σε ένα τηγάνι λιώνετε το βούτυρο και ρίχνετε τις γαρίδες, τα αμύγδαλα και την πέστροφα, κομμένη σε μικρά κομμάτια.
- Σοτάρετε τα αμύγδαλα μέχρι να ροδίσουν. Ψήνετε την πέστροφα σε μέτρια φωτιά. Ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε για 1′. Ρίχνετε πάλι τα μακαρόνια στην κατσαρόλα και τα περιχύνετε με το μείγμα της πέστροφας.
- Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε σε πιάτα. Τρίβετε λίγο πιπέρι μαύρο πάνω σε κάθε πιάτο.