ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ
για 8 κολοκυθάκια
Υλικά
- 2 κολοκυθάκια μεγάλα
- 80 γραμμάρια μορταδέλα βραστή, ψιλοκομμένη
- 60 γραμμάρια ροκφόρ ή γκοργκοντζόλα λιωμένη με πιρούνι
- 60 γραμμάρια τυρί κρέμα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόβετε κάθε κολοκυθάκι σε 4 κυλινδρικά κομμάτια (ροδέλες πάχους 3-4 εκ.). Αφαιρείτε με το ειδικό εργαλείο αρκετή από τη σάρκα τους, ώστε να δημιουργηθούν οι κοιλότητες, και τα ζεματάτε 4′-5′ σε αλατισμένο νερό. Αναμειγνύετε τη μορταδέλα με το ροκφόρ, το τυρί κρέμα και αλατοπίπερο. Γεμίζετε με αυτό το μείγμα τα κολοκυθάκια όταν κρυώσουν λίγο και τα βάζετε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.