Κολοκυθάκια γεμιστά

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ

για 8 κολοκυθάκια

Υλικά

  • 2 κολοκυθάκια μεγάλα
  • 80 γραμμάρια μορταδέλα βραστή, ψιλοκομμένη
  • 60 γραμμάρια ροκφόρ ή γκοργκοντζόλα λιωμένη με πιρούνι
  • 60 γραμμάρια τυρί κρέμα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Κόβετε κάθε κολοκυθάκι σε 4 κυλινδρικά κομμάτια (ροδέλες πάχους 3-4 εκ.). Αφαιρείτε με το ειδικό εργαλείο αρκετή από τη σάρκα τους, ώστε να δημιουργηθούν οι κοιλότητες, και τα ζεματάτε 4′-5′ σε αλατισμένο νερό. Αναμειγνύετε τη μορταδέλα με το ροκφόρ, το τυρί κρέμα και αλατοπίπερο. Γεμίζετε με αυτό το μείγμα τα κολοκυθάκια όταν κρυώσουν λίγο και τα βάζετε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης