Τρίβετε σε χοντρό τρίφτη τα κολοκυθάκια, τα πιέζετε να βγάλουν τα υγρά τους και ανακατεύετε με το γάλα. Προσθέτετε το βούτυρο λιωμένο, τον μαϊντανό, το ρύζι, τη φέτα, τα αυγά, 2 κουταλιές σούπας από τη φρυγανιά και τα κρεμμύδια. Ανακατεύετε καλά, να ενωθούν τα υλικά.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Αλείφετε με λίγο βούτυρο ένα στρογγυλό ταψί, το πασπαλίζετε με την υπόλοιπη φρυγανιά και αδειάζετε μέσα το μίγμα με τα κολοκυθάκια. Ισιώνετε την επιφάνεια με σπάτουλα ή λάμα από μαχαίρι και πασπαλίζετε με το τυρί.
Σκορπάτε επάνω λίγο βούτυρο και ψήνετε για 1 ώρα ή ώσπου να πήξει η πίτα και να ροδίσει η επιφάνεια. Την αφήνετε να κρυώσει μέσα στο ταψί, κόβετε σε τρίγωνα κομμάτια και σερβίρετε.