Κοτόπουλο Μαρέγκο
Χρόνος: 15 λεπτά
Υλικά
- 1 κοτόπουλο
- αλάτι
- πιπέρι
- αλεύρι
- 3–4 κουταλιές σούπας βούτυρο
- 1 ποτήρι κρασιού, κρασί άσπρο
- 3–4 ντομάτες ξεφλουδισμένες καί κομμένες
- 1 κουταλιές σούπας σούπας ντοματοπελτέ
- 6–7 σκελίδες σκόρδο
Εκτέλεση
- Κόβετε το κοτόπουλο σε κομμάτια. Τα αλατοπιπερώνετε, τα αλευρώνετε και τα σοτάρετε με το βούτυρο στη χύτρα, ωσότου ροδίσουν. Προσθέτετε το κρασί, τις ντομάτες, τον πελτέ και το σκόρδο. Μαγειρεύετε το φαγητό για 15 λεπτά. Σερβίρετε με πατάτες τηγανιτές.