Κοτόπουλο Μαρέγκο

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Κοτόπουλο Μαρέγκο

Χρόνος: 15 λεπτά

Υλικά

  • 1 κοτόπουλο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • αλεύρι
  • 34 κουταλιές σούπας βούτυρο
  • 1 ποτήρι κρασιού, κρασί άσπρο
  • 34 ντομάτες ξεφλουδισμένες καί κομμένες
  • 1 κουταλιές σούπας σούπας ντοματοπελτέ
  • 67 σκελίδες σκόρδο

Εκτέλεση

  1. Κόβετε το κοτόπουλο σε κομμάτια. Τα αλατοπιπερώνετε, τα αλευρώνετε και τα σοτάρετε με το βούτυρο στη χύτρα, ωσότου ροδίσουν. Προσθέτετε το κρασί, τις ντομάτες, τον πελτέ και το σκόρδο. Μαγειρεύετε το φαγητό για 15 λεπτά. Σερβίρετε με πατάτες τηγανιτές.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply