Κοτόπουλο με καλαμπόκι
(Για 6 άτομα)
Υλικά
- 1 μέτριο κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
- 1/2 φλιτζάνια του τσαγιού λάδι
- 400 γραμμάρια αποφλοιωμένα ντοματάκια κονσέρβας, κομμένα σε ροδέλες
- 400 γραμμάρια καλαμπόκι βρασμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κουταλιές σούπας κορν-φλέικς χοντροκομμένα
- 100 γραμμάρια τυρί τσένταρ τριμμένο
Εκτέλεση
- Βάζετε το κοτόπουλο σε ένα ταψάκι, προσθέτετε το κρεμμύδι με το σκόρδο και περιχύνετε με το λάδι. Καλύπτετε το σκεύος με αλουμινόχαρτο και το ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 40′. Αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο και βάζετε σε στρώσεις τα υπόλοιπα υλικά, τελειώνοντας με τα κορν-φλέικς και το τυρί. Συνεχίζετε το ψήσιμο για 50′ ακόμα. Σερβίρετε το φαγητό και το συνοδεύετε με σαλάτα της αρεσκείας σας.