Βάλτε τα μανιτάρια σε μικρό πυρίμαχο μπολ, καλύψτε με βραστό νερό, αφήστε τα 20 λεπτά και στραγγιστέ τα. Πετάξτε τους μίσχους και ψιλοκόψτε τα υπόλοιπα. Σπάστε τους σπόρους κορίανδρου πιέζοντας με ένα πλατύ μαχαίρι.
Ψεκάστε με λάδι ένα πυρίμαχο σκεύος 2,5 λίτρων και σοτάρετε το κοτόπουλο σε δόσεις, ώσπου να ροδίσει γύρω γύρω. Βγάλτε το στην άκρη. Ρίξτε στο ίδιο σκεύος το ρύζι, τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τους σπόρους κορίανδρου και το τούρμερικ και ανακατώστε ώσπου να πάρουν άρωμα. Προσθέστε τα μανιτάρια, το ζωμό και τη σάλτσα ψαριού. Βάλτε το κοτόπουλο πάνω στο μείγμα. Ψήστε σε μέτρια ζεστό φούρνο περίπου 45 λεπτά ή ώσπου να μαλακώσει το ρύζι. Ανακατώστε μέσα το φρέσκο κορίανδρο.