Κοτόπουλο με σάλτσα Πέστο: Μια ακόμα ιταλική συνταγή

Κοτόπουλο με σάλτσα Πέστο: Μια ακόμα ιταλική συνταγή

Μια ακόμα ιταλική συνταγή για κοτόπουλο με σάλτσα πέστο για όλους.

Κοτόπουλο με σάλτσα Πέστο. Με αυτή την περιγραφή, Θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στην υπέροχη γαστρονομική ταξιδιωτική εμπειρία που έχουμε ετοιμάσει για σήμερα: μια γευστική ιταλική συνταγή που θα σας μεταφέρει αμέσως στην καρδιά της Ιταλίας. Απολαύστε τον απλό και αυθεντικό γευστικό κόσμο της χώρας των αρώματων, των νόστιμων συνδυασμών και της ζωντανής κουζίνας.

Στο μενού μας, έχουμε “Κοτόπουλο με Σάλτσα Πέστο,” μια συνταγή που απλά σερβίρεται με τις ζυμαρικές της επιλογής σας. Είναι ένα πιάτο που συνδυάζει την πλούσια γεύση του κοτόπουλου, τη φρεσκάδα του βασιλικού και την πλούσια σάλτσα πέστο. Το αποτέλεσμα είναι μια συμφωνία αρωμάτων που θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε στην πανέμορφη Ιταλία.

Αυτή η συνταγή έχει 410 θερμίδες, προσφέροντάς σας μια ελαφριά και υγιεινή επιλογή για το γεύμα σας. Οι γεύσεις είναι πλούσιες, τα υλικά είναι αυθεντικά, και η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη.

Ανακαλύψτε την Ιταλία μέσα από την κουζίνα, ετοιμάστε αυτήν την συνταγή και απολαύστε το γεύμα σας με το άρωμα της πέστο και την αυθεντική γεύση της Ιταλίας. Καλή όρεξη!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Κοτόπουλο με Σάλτσα Πέστο

Η σημερινή μας συνταγή είναι κοτόπουλο με σάλτσα πέστο, ένα πιάτο γεμάτο αρώματα και γεύση, που θα εντυπωσιάσει τους γευστικούς σας κάλυκες. Ακολουθήστε τις ακόλουθες οδηγίες για να το προετοιμάσετε:

  • Total Time: 25 mins
  • Yield: 6

Υλικά

  • 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • 600 γραμμάρια φιλέτο από στήθος κοτόπουλου σε κομματάκια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 190 γραμμάρια σάλτσα πέστο βασιλικού σε βαζάκι
  • 400 γραμμάρια φιδές
  • 1/2 φλιτζάνια παρμεζάνα τριμμένη

Εκτέλεση

  1. Ζεστάνετε το μισό λάδι σ’ ένα μεγάλο τηγάνι και βάλτε το κοτόπουλο να ροδίσει, Βγάλτε το και στο ίδιο τηγάνι σοτάρετε το σκόρδο πολτοποιημένο μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα. Προσθέστε τη σάλτσα πέστο και το κοτόπουλο. Στο μεταξύ, βράστε τα ζυμαρικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσουν και στραγγιστέ τα. Στη συνέχεια, βάλτε τα σ’ ένα μπολ και αναμείξτε τα με το κοτόπουλο, το τυρί και το υπόλοιπο λάδι.
  • Author: Aggela
  • Prep Time: 10 mins
  • Cook Time: 15 mins
  • Category: Κύριο Πιάτο
  • Method: Ψήσιμο
  • Cuisine: Ιταλική

Διατροφικά Στοιχεία

  • Serving Size: Μερίδα
  • Calories: 410
  • Fat: 28 gr
  • Carbohydrates: 49 gr
  • Protein: 23 gr

Keywords: Κοτόπουλο, σάλτσα, πέστο,

Εγγραφείτε στο Newsletter!

Εγγραφείτε στο Newsletter για να μη χάνετε καμία νέα συνταγή από τις πολλές που έρχονται πολύ σύντομα!!

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας ή το φάκελο των ανεπιθύμητων για να επιβεβαιώσετε τη συνδρομή σας.

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης