Κοτόπουλο ρολό
Υλικά
- 400 γραμμάρια στήθος από κότα
- 6 φέτες τυρί για τοστ
- 6 φέτες ζαμπόν καπνιστό
- 2 μέτρια καρότα ψιλοκομμένα
- 2 μέτρια κολοκυθάκια ψιλοκομμένα
- 1/2 κούπα μουστάρδα
- 1/3 κούπας ελαιόλαδο
- 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο για το τσιγάρισμα των καρότων και των κολοκυθιών
Εκτέλεση
- Τσιγαρίζουμε τα καρότα και τα κολοκυθάκια στο ελαιόλαδο. Έπειτα, ανακατεύουμε την μουστάρδα και το 1/3 κούπας ελαιόλαδο και το προσθέτουμε στα τσιγαρισμένα
- κολοκυθάκια και καρότα. Ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Παίρνουμε το στήθος από κότα και το χτυπάμε έτσι ώστε να λεπτύνει. Μετά ενώνουμε τα στήθη μεταξύ τους και από πάνω στρώνουμε τις φέτες από τυρί για τοστ. Από πάνω στρώνουμε τις φέτες ζαμπόν και τέλος στρώνουμε 2-3 κουταλιές σούπας από το μίγμα με τη μουστάρδα. Έπειτα, τυλίγουμε σε ρολό και, για να μην ανοίξει, το τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο. Το βάζουμε στο φούρνο, στους 170°C για να ψηθεί 40 λεπτά περίπου. Εφόσον ψηθεί, αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο, προσθέτουμε την υπόλοιπη σος μουστάρδας και ψήνουμε για άλλα 20 λεπτά περίπου.