Κότσι μοσχαρίσιο με Ντομάτα: συνταγή με γεύσεις και αρώματα

Κότσι μοσχαρίσιο με Ντομάτα: συνταγή με γεύσεις και αρώματα

Αυτή η συνταγή για κότσι μοσχαρίσιο με ντομάτα είναι γεμάτη γεύση και αρώματα. Ενώ χρειάζεται λίγο χρόνο για να ετοιμαστεί, το αποτέλεσμα αξίζει κάθε προσπάθεια. Ακολουθήστε αυτές τις λεπτομερείς οδηγίες για ένα εκπληκτικό φαγητό.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Κότσι μοσχαρίσιο με Ντομάτα

Η συνταγή αυτή δεν είναι σχετικά απλή και εύκολη και θέλει σημασία στην λεπτομέρεια. Το αποτέλεσμα όμως θα ικανοποιήσει τόσο εσάς όσο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακολουθήστε τις οδηγίες μας και με λίγη προσοχή θα καταφέρετε να πετύχετε την συνταγή που σας προτείνουμε. Καλή επιτυχία!

  • Total Time: 3 hours
  • Yield: 6

Υλικά

  • 1 κιλό κότσι μοσχαριού χωρίς κόκαλο
  • αλεύρι
  • λάδι
  • 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
  • 4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
  • 2 κονσέρβες των
  • 400 γραμμάρια ντοματάκια
  • ½ φλιτζάνια ξερό άσπρο κρασί
  • 1 φλιτζάνια ζωμός βοδινού
  • 1 δαφνόφυλλο
  • 1 κουταλιές σούπας φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιές σούπας φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
  • 2 κουταλιές σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος

Εκτέλεση

  1. Αλευρώστε το κρέας και τινάξτε το περίσσιο αλεύρι. Ψεκάστε με λάδι ένα σκεύος και σωτάρετε το κρέας σε δόσεις. Βγάλτε το στην άκρη. Σωτάρετε στο ίδιο σκεύος τα κρεμμύδια και το σκόρδο.
  2. Ξαναβάλτε το κρέας στο σκεύος μαζί με τα ντοματάκια ψιλοκομμένα με το χυμό τους, το κρασί, το ζωμό. το δαφνόφυλλο. το θυμάρι και τη ρίγανη. Ανακατώστε καλά και αφήστε να πάρουν βράση.
  3. Ψήστε τα σε μέτρια ζεστό φούρνο, σκεπασμένα, 2 ώρες. Ξεσκέπαστε και ψήστε τα περίπου 1 ώρα. Πετάξτε το δαφνόφυλλο.
  4. Σερβίρετέ το πασπαλισμένο με το μαϊντανό.
  • Author: Aggela
  • Prep Time: 2 hours
  • Cook Time: 1 hour
  • Category: Ορεκτικό
  • Method: Ψήσιμο
  • Cuisine: Ελληνική

 

Στο κάτω μέρος μπορείτε να συνδεθείτε και αν σας άρεσε η συνταγή που διαβάσατε, να την βαθμολογείτε. Έτσι μας βοηθάτε να καταλαβαίνουμε ποιες συνταγές μας προτιμάτε και πως μπορούμε να τις οργανώσουμε καλύτερα. Ακόμη περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας για να γινόμαστε όσο γίνεται καλύτεροι. Με την δική σας συμμετοχή θα τα καταφέρουμε. Σας ευχαριστούμε.

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης