ΚΡΕΑΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
Υλικά
- 1200 γραμμάρια φέτα μοσχάρι ψαχνό μαλακό κομμένη σε κομμάτια
- 6–7 μέτριες πατάτες κομμένες στα 4
- κεφαλοτύρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
- αλάτι
- πιπέρι
- κρεμμύδι ξερό
- σκόρδο
- μπαχαρικά διάφορα
- βούτυρο
Εκτέλεση
- Καθαρίζετε και ετοιμάζετε τα πιο πάνω Ingredients και τα βάζετε σε πήλινο σκεύος με καπάκι. Κλείνετε το καπάκι με ζυμάρι και το τοποθετείτε σε μέτριο φούρνο για 1 1/2 ώρα. Όταν το βγάλετε από τον φούρνο αφήνετε να σταθεί 5′-10′ και αφαιρείτε το ζυμάρι. Βάζετε το φαγητό σε σουπιέρα από την οποία σερβίρετε το φαγητό στα πιάτα.