Πλένετε τα φρούτα, τα καθαρίζετε, αφαιρείτε τα κουκούτσια και τα κόβετε σε κύβους ή φετάκια. Τα ρίχνετε σε ένα μπολ. Τα πασπαλίζετε με 2 κουταλιές σούπας ζάχαρη και τα περιχύνετε με 2-3 σταγόνες εσάνς αμυγδάλου. Χτυπάτε με το μίξερ σε άλλο πυρίμαχο μπολ τους κρόκους των αυγών με 2 κουταλιές σούπας ζάχαρη, το νερό και το κορν φλάουρ μέχρι να αφρατέψουν. Μεταφέρετε το μπολ σε μπεν μαρί και βράζετε συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι το μείγμα να αφρατέψει. Προσθέτετε την κρέμα κατά μικρές ποσότητες ενώ συνεχίζετε το χτύπημα. Τοποθετείτε τα φρούτα σε πυρίμαχο ταψάκι και τα περιχύνετε με το λικέρ. Απλώνετε την κρέμα και πασπαλίζετε (προαιρετικά) με λίγη ζάχαρη ακόμη. Ψήνετε 8′-10′ μέχρι να ροδίσει η κρέμα