Print
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο
- 5 μέτριες ντομάτες ψιλοκομμένες
- 3 μέτριες πατάτες κομμένες στα 4
- 3/4 φλιτζάνια πηχτός χυμός ντομάτας
- 1 φλιτζάνια νερό
- 250 γραμμάρια μπάμιες
- 300 γραμμάρια φασολάκια
- 1/2 μέτριο κουνουπίδι κομμένο
- 2 κουταλιές σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 1/2 κουταλιές γλυκού ζάχαρη
- αλάτι-πιπέρι
- Με το λάδι σε χαμηλή φωτιά σωτάρετε τα κρεμμύδια και το σκόρδο σκεπασμένα, ώσπου να μαλακώσει πολύ το κρεμμύδι.
- Ρίξτε την ντομάτα και σιγοβράστε τη 10 λεπτά ώσπου να μαλακώσει.
- Προσθέστε τις πατάτες, το χυμό ντομάτας, το νερό, τις μπάμιες και τα φασολάκια και σιγοβράστε τα σκεπασμένα 15 λεπτά.
- Προσθέστε το κουνουπίδι και σιγοβράστε τα σκεπασμένα ώσπου να μαλακώσουν το κουνουπίδι και οι πατάτες.
- Προσθέστε και ανακατώστε το μαϊντανό, τη ζάχαρη,το αλάτι και το πιπέρι.
- Author: Aggela
- Prep Time: 10 mins
- Cook Time: 15 mins
- Category: Κύριο Πιάτο
- Method: Ψήσιμο
- Cuisine: Ελληνική