Λάχανο τσάου μέιν Κίνα

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

ΛΑΧΑΝΟ ΤΣΑΟΥ ΜΕΪΝ Κίνα

Μερίδες 6

Υλικά

  • 6 φλιτζάνια τσαγιού λάχανο ξυσμένο
  • 1 μεγάλο ξερά κρεμμύδι
  • ελάχιστο αλάτι
  • 2 κουταλιές σούπαςούπας τσέρυ ξηρό
  • 1 κουταλιές σούπας ζάχαρη
  • 15γραμμάρια φρέσκια πιπερόριζα
  • 2 κύβους κότας
  • 4 κουταλιές σούπας ηλιέλαιο
  • 2/3 φλιτζάνια τσαγιού νερό
  • 4 κουταλιές σούπας σάλτσα σόγιας

Εκτέλεση

  1. Σε κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι σε δυνατή φωτιά. Ρίχνετε το ξυσμένο λάχανο, το κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες, και την πιπερόριζα ξυσμένη. Ανακατεύετε συνέχεια με ξύλινη κουτάλα 3 λεπτά. Προσθέτετε τον κύβο κότας λιωμένο στο νερό, και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και σιγοβράζετε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά περίπου.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply