Λαχανοσαλάτα

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Λαχανοσαλάτα

Υλικά

  • 1/2 λάχανο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 4 κουταλιές σούπας λάδι
  • 4 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού
  • Αλάτι

Εκτέλεση

  1. Πλένετε το λάχανο καλά και το στραγγίζετε. Το κόβετε σε ψιλά κομμάτια και το Βάζετε σε μια λεκάνη. Ρίχνετε λίγο αλάτι και ανακατεύετε. Πολτοποιείτε το σκόρδο και το βάζετε σε μπολ. Προσθέτετε το χυμό λεμονιού και το λάδι. Βάζετε το λάχανο σε μια σαλατιέρα και ρίχνετε το μείγμα του σκόρδου. Ανακατεύετε καλά, αφήνετε τη λαχανοσαλάτα για 1/2 ώρα στο ψυγείο και σερβίρετε.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης