Βάζετε τις γαριδούλες σ’ ένα μπωλ, τις περιχύνετε με τη σάλτσα σόγιας και το τσέρι, τις ανακατεύετε και τις αφήνετε να μείνουν. Εν τω μεταξύ, σε μεγάλη κατσαρόλα με άφθονο νερό που βράζει, ρίχνετε το λαζανάκι. Το βράζετε 7 λεπτά και το σουρώνετε.
Σε φαρδύ τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι. Ρίχνετε τις γαρίδες μαζί με τη σάλτσα και τηγανίζετε 2-3 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν, ανακατεύοντας συχνά. Ρίχνετε τα μανιτάρια κομμένα λεπτές φετούλες, το κρεμμύδι ξυσμένο, το λάχανο ψιλοκομμένο, τις πιπεριές σε πολύ μικρά τετράγωνα κομματάκια και το αλάτι. Τηγανίζετε 2-3 λεπτά ανακατεύοντας. Προσθέτετε το λαζανάκι και τα τηγανίζετε όλα μαζί για 2 λεπτά, ανακατεύοντας πολύ ελαφρά. Σερβίρετε αμέσως.