λουκάνικα ψητά με πιπεριές
για 6 άτομα
Υλικά
- 3 κουταλιές σούπας μέλι
- 3 κουταλιές σούπας μουστάρδα
- 12 λουκάνικα (μήκους 6-8 εκ.)
- 2 κόκκινες και 2 κίτρινες πιπεριές
- αρωματικά χόρτα ψιλοκομμένα για το γαρνίρισμα
- κέτσαπ για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύετε το μέλι με τη μουστάρδα. Αφαιρείτε τους σπόρους και τα κοτσάνια από τις πιπεριές και τις κόβετε σε 12 λωρίδες (6 κόκκινες και 6 κίτρινες). Περνάτε τα λουκάνικα σε καλαμάκια ανάμεσα σε 1 κόκκινη και 1 κίτρινη πιπεριά και τα περιχύνετε με το μείγμα της μουστάρδας. Ψήνετε 7′-8′ στα κάρβουνα. Πασπαλίζετε με τα μυρωδικά και σερβίρετε με κέτσαπ.