Λουκάνικο γεμιστό

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Λουκάνικο γεμιστό

Υλικά

  • 1 στεφάνι από λουκάνικο, περ.
  • 400 γραμμάρια
  • 200 γραμμάρια τυρί κομμένο σε φέτες πάχους περ. 5 χ/στών
  • 2 κόκκινες πιπεριές
  • 1/2 αγγούρι τουρσί
  • 4 κουταλιές σούπας λάδι
  • 1/2 κουταλιές γλυκού τσαγιού σάλτσα γουόστερ σος, ρίγανη, σκόρδο

Εκτέλεση

  1. Χαράζετε το λουκάνικο κατά διαστήματα 2 εκ. Κόβετε σε κομμάτια αντίστοιχου μεγέθους το τυρί,την πλυμένη πιπεριά και το αγγουράκι. Γεμίζετε με τα υλικά αυτά τα ανοίγματα του λουκάνικου και το ψήνετε στη σχάρα, αφού το αλείψετε με το μίγμα του λαδιού και της σος. Το γυρίζετε μια φορά και το αλείφετε πάλι με το μίγμα. Παραλλαγές: Ακόμα πιο πικάντικο θα γίνει το λουκάνικο αν προσθέσετε μερικά κλαδάκια δεντρολίβανου και ρίγανης στα ανοίγματα και το σκόρδο στο λάδι.
  2. Μπορείτε ακόμα να αλείψετε το λουκάνικο μ’ ένα πικάντικο μίγμα λαδιού ή μουστάρδα και λάδι και αρωματικά.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply