Μαγιονέζα με κύμινο
Υλικά
- 2 κρεμμύδια
- 1 κουταλιές γλυκού σκόρδο σε σκόνη
- αλάτι
- 1 ματσάκι άνηθο
- 125γραμμάρια μαγιονέζα
- 100 γραμμάρια κρεμ-φρές
- 4 κουταλιές σούπας μπράντι
- άσπρο πιπέρι
- λίγη ζάχαρη
- 1/2 κόκκινη πιπεριά
Εκτέλεση
- Καθαρίζετε τα κρεμμύδια, τα ψιλοκόβετε. Ανακατεύετε σκόνη σκόρδου με αλάτι. Πλένετε τον άνηθο, τον στεγνώνετε και τον ψιλοκόβετε. Ανακατεύετε τη μαγιονέζα με κρεμ-φρές και μπράντι, προσθέτετε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τον άνηθο, αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη. Διατηρείτε τη μαγιονέζα στο ψυγείο μέχρι να τη σερβίρετε. Καθαρίζετε την πιπεριά, την πλένετε και την ψιλοκόβετε. Τη ρίχνετε πάνω από τη μαγιονέζα.