Μανιτάρια με προσούτο

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Μανιτάρια με προσούτο

για 1 άτομο Διατροφική αξία ανά μερίδα Πρωτεΐνες 10,6 (20%) Λίπη 16,8 (72%) Υδατάνθρακες 4.7 Θερμίδες 211

Υλικά

  • 100 γραμμάρια μανιτάρια σαμπινιόν
  • 25 γραμμάρια προσούτο κότο
  • 10 γραμμάρια παρμεζάνα
  • 1 κουταλιές γλυκού ελαιόλαδο
  • 1/2 λεμόνι
  • Αλάτι

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε κομματάκια το προσούτο. Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με καθαρό πανί, και τα κόβουμε σε φετάκια. Προσθέτουμε την παρμεζάνα τριμμένη σε φλούδες, το λάδι, το λεμόνι και αλάτι. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
  2. Ο συνδυασμός των μανιταριών με το προσούτο κότο σάς δίνει τη δυνατότητα να καταναλώσετε ταυτόχρονα πρωτεΐνες, λίπη, βούτυρο π.χ βιτάμίνες και μεταλλικά άλατα. Σε μια δίαιτα αδυνατίσματος, αυτό το πιάτο μπορεί να αντικαταστήσει το κυρίως πιάτο, εάν αυξήσετε την ποσότητα του προσούτο και της παρμεζάνας.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης