- 2 μανταρίνια
- 1 κουταλιές σούπας ζάχαρη
- κανέλλα σε σκόνη
- Πλένουμε και στεγνώνουμε τα μανταρίνια, χωρίς να τα ξεφλουδίσουμε.
- Στη συνέχεια τα κόβουμε στη μέση, τα πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη και κανέλα.
- Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί, τοποθετούμε τα μανταρίνια και τα ψήνουμε για 6-8 λεπτά στους 220°C.
- Τα βγάζουμε από το φούρνο, τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και τα καταναλώνουμε με τη φλούδα.
Notes
Διατροφική αξία μερίδα: Πρωτεΐνες 1,4 9 (4%) Λίπη 0,5 (3%) Υδατάνθρακες36,4 (93%) Θερμίδες 148
- Author: Aggela
- Prep Time: 5 mins
- Cook Time: 6 mins
- Category: Επιδόρπιο
- Method: Ψήσιμο
- Cuisine: Ελληνική
Διατροφικά Στοιχεία
- Calories: 148
- Fat: 0,5 gr
- Carbohydrates: 36,4 gr
- Protein: 1,4 gr