Μαρινάτα με κρασί και σκόρδο
Υλικά
- 4 κουταλιές σούπας κρασί λευκό
- 1/4 του φλιτζάνια ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
- 1/2 κουταλιές γλυκού αλάτι
- 1 κρεμμύδι μεγάλο ή 3 μικρά κρεμμύδια στιφάδου
- 1 κουταλιές γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 1/2 κουταλιές γλυκού θυμάρι
- 1/2 κουταλιές γλυκού ξερό βασιλικό
- 1/2 κουταλιές γλυκού δεντρολίβανο
Εκτέλεση
- Καθαρίζετε το κρεμμύδι και το τρίβετε σε χοντρό τρίφτη ή το πολτοποιείτε στο μπλέντερ. Αναμειγνύετε σε μικρό μπολ το πολτοποιημένο κρεμμύδι με όλα τα άλλ πα υλικά και ανακατεύετε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.