ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ
Υλικά
- 1 φέτα πεπόνι κομμένη σε κομμάτια
- 1 φέτα καρπούζι κομμένη σε κομμάτια
- 1 μπανάνα κομμένη σε φέτες
- 1/2 φρέσκος ανανάς καθαρισμένος και κομμένος σε φέτες, ή 4 φέτες ανανά από κονσέρβα
- 3–4 κουταλιές σούπας λεμόνι
- 1/2 κ. γλυκού τριμμένη καυτερή πιπεριά
- 1/4 κ. γλυκού αλάτι
Εκτέλεση
- Σε μια πιατέλα αραδιάζετε τα κομμένα φρούτα και περιχύνετε με το χυμό του λεμονιού. Πασπαλίζετε από πάνω με την τριμμένη πιπεριά