Μοσχαράκι κατσαρόλας
Υλικά
- 1 1/2 κιλό από πόδι μοσχαρίσιο (το ποντίκι)
- 6 μέτρια κρεμμύδια
- 4–6 ντομάτες
- 7–8 πιπεριές
- αλάτι, πιπέρι
- 3–4 κουταλιές σούπας φρέσκο βούτυρο
- 1 ποτηράκι του κρασιού άσπρο κρασί
- 1/2 κουταλιές γλυκού ζάχαρη
Εκτέλεση
- Βάζουμε το μοσχαράκι να βράσει με ελάχιστο νερό και 1/2 κουταλιές γλυκού ζάχαρη. Όταν μισοβράσει προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τις ντομάτες ολόκληρα αλλά χαραγμένα στην μέση στα 4. λίγο πιπέρι, ανάλογο αλάτι και το κρασί. Όταν πάρουν 1-2 βράσεις, βάζουμε το φρέσκο βούτυρο και το αφήνουμε σε σιγανή φωτιά, μέχρι να ετοιμαστεί εντελώς,