Μοσχαράκι κατσαρόλας

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Μοσχαράκι κατσαρόλας

Υλικά

  • 1 1/2 κιλό από πόδι μοσχαρίσιο (το ποντίκι)
  • 6 μέτρια κρεμμύδια
  • 46 ντομάτες
  • 78 πιπεριές
  • αλάτι, πιπέρι
  • 34 κουταλιές σούπας φρέσκο βούτυρο
  • 1 ποτηράκι του κρασιού άσπρο κρασί
  • 1/2 κουταλιές γλυκού ζάχαρη

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε το μοσχαράκι να βράσει με ελάχιστο νερό και 1/2 κουταλιές γλυκού ζάχαρη. Όταν μισοβράσει προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τις ντομάτες ολόκληρα αλλά χαραγμένα στην μέση στα 4. λίγο πιπέρι, ανάλογο αλάτι και το κρασί. Όταν πάρουν 1-2 βράσεις, βάζουμε το φρέσκο βούτυρο και το αφήνουμε σε σιγανή φωτιά, μέχρι να ετοιμαστεί εντελώς,
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply