Μοσχαράκι κοκκινιστό πικάντικο
Υλικά
- 1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες
- 1 κρεμμύδι
- λάδι
- 1 κουτί ντοματάκια κονσέρβας
- λίγο χυμό ντομάτας
- 2–3 πιπεριές πράσινες
- αλάτι
- 5–6 σταγόνες worcestershire sauce
- 5–6 σταγόνες Tabasco
Εκτέλεση
- Πλένουμε το κρέας, το βάζουμε στην κατσαρόλα με νερό και το ξαφρίζουμε.
- Εντωμεταξύ, σε μια άλλη κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι να τσιγαριστεί.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε και το κρέας να τσιγαριστεί και αυτό. Μόλις πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές, ρίχνουμε τα ντοματάκια, το χυμό ντομάτας, αλάτι, worcestershire sauce, ταμπάσκο, λίγο νερό και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά.
- Όταν μαλακώσει λίγο, ρίχνουμε τις πιπεριές κομμένες μπαστούνια (ζυλιέν) και αφήνουμε να βράσει ώσπου να μαλακώσει τελείως το κρέας.
- Σερβίρουμε με ρύζι ή πατάτες τηγανητές.
Κάντε το και θα με θυμηθείτε. Οι φίλοι σας θα ξετρελαθούν.