Μοσχαράκι κοκκινιστό πικάντικο

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Μοσχαράκι κοκκινιστό πικάντικο

Υλικά

  • 1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες
  • 1 κρεμμύδι
  • λάδι
  • 1 κουτί ντοματάκια κονσέρβας
  • λίγο χυμό ντομάτας
  • 23 πιπεριές πράσινες
  • αλάτι
  • 56 σταγόνες worcestershire sauce
  • 56 σταγόνες Tabasco

Εκτέλεση

  1. Πλένουμε το κρέας, το βάζουμε στην κατσαρόλα με νερό και το ξαφρίζουμε.
  2. Εντωμεταξύ, σε μια άλλη κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι να τσιγαριστεί.
  3. Στη συνέχεια ρίχνουμε και το κρέας να τσιγαριστεί και αυτό. Μόλις πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές, ρίχνουμε τα ντοματάκια, το χυμό ντομάτας, αλάτι, worcestershire sauce, ταμπάσκο, λίγο νερό και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά.
  4. Όταν μαλακώσει λίγο, ρίχνουμε τις πιπεριές κομμένες μπαστούνια (ζυλιέν) και αφήνουμε να βράσει ώσπου να μαλακώσει τελείως το κρέας.
  5. Σερβίρουμε με ρύζι ή πατάτες τηγανητές.

Κάντε το και θα με θυμηθείτε. Οι φίλοι σας θα ξετρελαθούν.

  • Author: Aggela

 

Leave a Reply