Μοσχαράκι με κάππαρη και μουστάρδα

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Μοσχαράκι με κάππαρη και μουστάρδα

(Για 4 άτομα)

Υλικά

  • 750 γραμμάρια μοσχάρι γάλακτος, κομμένο σε κύβους
  • 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 4 κουταλιές σούπας κάππαρη
  • 2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
  • 1 ποτήρι ζωμό βοδινού
  • 3 κουταλιές σούπας βούτυρο
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνετε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε καλά το κρεμμύδι και το κρέας.
  2. Διαλύετε τη μουστάρδα στο ζωμό βοδινού και περιχύνετε με αυτήν το κρέας. Ανακατεύετε το κρέας, προσθέτετε την κάππαρη και χαμηλώνετε τη φωτιά. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε να ψηθεί το κρέας για 45′ περίπου, ενώ φροντίζετε να υπάρχει αρκετό υγρό μέσα στην κατσαρόλα κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
  3. Σερβίρετε το κρέας με πουρέ ή λευκό πιλάφι και τρίβετε από πάνω φρέσκο μαύρο πιπέρι.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply