Ζεσταίνετε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε καλά το κρεμμύδι και το κρέας.
Διαλύετε τη μουστάρδα στο ζωμό βοδινού και περιχύνετε με αυτήν το κρέας. Ανακατεύετε το κρέας, προσθέτετε την κάππαρη και χαμηλώνετε τη φωτιά. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε να ψηθεί το κρέας για 45′ περίπου, ενώ φροντίζετε να υπάρχει αρκετό υγρό μέσα στην κατσαρόλα κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
Σερβίρετε το κρέας με πουρέ ή λευκό πιλάφι και τρίβετε από πάνω φρέσκο μαύρο πιπέρι.