Μοσχαράκι με κρέμα γάλακτος, μανιτάρια και καρότα

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Μοσχαράκι με κρέμα γάλακτος, μανιτάρια και καρότα

Υλικά

  • 1 κιλό μοσχαράκι
  • 1 κουτί κρέμα γάλακτος
  • 1 κουτί μανιτάρια ολόκληρα ή κομμένα
  • 45 καρότα
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • κρεμμύδι για τσιγάρισμα
  • προαιρετικά σκόρδο (εγώ το βάζω και είναι πολύ νόστιμο)

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε για 20 λεπτά το κρέας σε δυνατή φωτιά και χύνουμε το πρώτο νερό. Ενώ γίνεται το κρέας, σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε λίγο τα μανιτάρια. Καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε σε ροδέλες.
  2. Κόβουμε το κρέας σε κομματάκια ανάλογα τα γούστα μας και σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι, το κρεμμύδι,το κρέας, τα μανιτάρια και τα τσιγαρίζουμε όλα μαζί. Μόλις τσιγαριστούν προσθέτουμε 2 ποτήρια νερό και το αφήνουμε να βράσει για 30-35 λεπτά περίπου.
  3. Όταν το κρέας έχει βράσει και κρατάει λίγο, ρίχνουμε και την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει για 2-3 λεπτά ώστε να δέσει καλά η σάλτσα.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply