Μοσχαράκι με Μοτσαρέλα

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Μοσχαράκι με Μοτσαρέλα

Υλικά

  • 250 γραμμάρια κατεψυγμένο σπανάκι
  • 1 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • 8 φιλέτα μοσχαρίσια από πόδι
  • 120 γραμμάρια μοτσαρέλα σε φέτες
  • 2 φλιτζάνια σάλτσα ντομάτας σε βαζάκι
  • 1 κουταλιές σούπας φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος

Εκτέλεση

  1. Ξεπαγώστε το σπανάκι, στραγγιστέ το, πιέστε το καλά για να φύγουν τα υγρά του και ψιλοκόψτε το. Ζεστάνετε το λάδι σ’ ένα μεγάλο ταψί και ψήστε το κρέας και από τις δυο πλευρές. Στη συνέχεια, απλώστε από πάνω μια στρώση σπανάκι και μια τυρί. Περιχύστε το γύρω γύρω με τη σάλτσα και το βασιλικό. Ψήστε το σε μέτριο φούρνο για 10 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί και να ζεσταθεί η σάλτσα.
  • Author: Aggela

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης