ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΡΟΛΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
Υλικά
- 1 κιλό μοσχάρι μπούτι
- 250 γραμμάρια κεφαλοτύρι
- 1 φλιτζάνια τσαγιού λάδι
- ρίγανη
- λαδόχαρτο
Εκτέλεση
- Κόβετε το κρέας σε λεπτές φέτες και αφού τις πλύνετε τις αφήνετε 30′ σε πήλινο σκεύος με το λάδι, την ρίγανη και τον χυμό του λεμονιού. Τις βγάζετε από την λαδορίγανη και τυλίγετε μέσα σε κάθε φετούλα 1 κομματάκι κεφαλοτύρι μακρόστενο. Τυλίγετε τα ρολά σε λαδόχαρτο κομμένο ανάλογα με τις φετούλες του κρέατος και γυρίζετε τις άκρες. Σε ένα ταψί τοποθετείτε σε σειρά τα ρολά και τα περιχύνετε με την λαδορίγανη που τα είχατε μουσκέψει προσθέτοντας λίγο νερό. Τα βάζετε στο φούρνο όχι πολύ δυνατό για 1 1/2 ώρα περίπου.