Μοσχάρι φούρνου με μπέικον
(Για 6 άτομα):
Υλικά
- 1200 γραμμάρια μοσχάρι φιλέτο
- 5 γραμμάρια κόκκινο και πράσινο πιπέρι σε κόκκους
- 300 γραμμάρια μπέικον σε φέτες
- αλάτι
- λίγο λάδι
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180′. Τυλίγετε το κρέας με το μπέικον αφού το αλατοπιπερώσετε και το δένετε με σπάγκο. Το σκεπάζετε αν θέλετε με αλουμινόχαρτο. Το βάζετε σε ένα πυρίμαχο σκεύος με λίγο λάδι. Ψήνετε για 60′.