Μοσχάρι με κάστανα κι αμύγδαλα
Υλικά
- 800 γραμμάρια μοσχάρι νουά κομμένο σε μπουκιές
- 16 βρασμένα και ξεφλουδισμένα κάστανα
- 2–3 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 100 γραμμάρια αμύγδαλα ή κουκουνάρια
- αλάτι
- πιπέρι
- 1/2 φλιτζάνια του τσαγιού ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Σοτάρετε καλά το κρέας σε μια κατσαρόλα με το ελαιόλαδο.
- Προσθέτετε το κρεμμυδάκι να ροδίσει. Ρίχνετε λίγο νερό και ψήνετε το φαγητό σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Προσθέτετε 15′ πριν το τέλος τα αμύγδαλα ολόκληρα, τα κάστανα, αλάτι, πιπέρι. Ψήνετε για 15′ σε σιγανή φωτιά και σερβίρετε.