Μοσχάρι με κάστανα κι αμύγδαλα

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Μοσχάρι με κάστανα κι αμύγδαλα

Υλικά

  • 800 γραμμάρια μοσχάρι νουά κομμένο σε μπουκιές
  • 16 βρασμένα και ξεφλουδισμένα κάστανα
  • 23 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 100 γραμμάρια αμύγδαλα ή κουκουνάρια
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1/2 φλιτζάνια του τσαγιού ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Σοτάρετε καλά το κρέας σε μια κατσαρόλα με το ελαιόλαδο.
  2. Προσθέτετε το κρεμμυδάκι να ροδίσει. Ρίχνετε λίγο νερό και ψήνετε το φαγητό σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Προσθέτετε 15′ πριν το τέλος τα αμύγδαλα ολόκληρα, τα κάστανα, αλάτι, πιπέρι. Ψήνετε για 15′ σε σιγανή φωτιά και σερβίρετε.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης