Κόψτε το κρέας σε κύβους 3 εκ. Αλευρώστε και τινάξτε το περίσσιο αλεύρι. Ψεκάστε με λάδι ένα πυρίμαχο σκεύος 2,5 λίτρων και σωτάρετε το κρέας σε δόσεις, ώσπου να ροδίσει γύρω γύρω. Βγάλτε το στην άκρη. Σωτάρετε στο ίδιο σκεύος το σκόρδο και την παντσέτα, ανακατώνοντας ώσπου να ξεροψηθεί η παντσέτα. Ξαναβάλτε το κρέας στο σκεύος μαζί με τα καρότα, το κρασί, το ζωμό, τον ντοματοπολτό, τη μουστάρδα και το θυμάρι. Αφήστε να πάρουν βράση. Ψήστε τα σε μέτρια ζεστό φούρνο, σκεπασμένα, περίπου 2 ώρες ή ώσπου να μαλακώσει πάρα πολύ το κρέας. Προσθέστε τα κρεμμύδια και ψήστε τα σκεπασμένα περίπου 30 λεπτά ή ώσπου να μαλακώσουν τα κρεμμύδια.