Ντιπ αυγού με κρέμ-φρές
Υλικά
- 2 σφιχτά βρασμένα αυγά
- 400 γραμμάρια Κρεμ-φρές
- 1 ωμός κρόκος αυγού
- 1 κουταλιές γλυκού τσαγιού πικάντικη μουστάρδα
- σκόρδο σε σκόνη
- αλάτι
- άσπρο πιπέρι
- λίγα πολύ λεπτά φύλλα από φρέσκα κρεμμυδάκια
Εκτέλεση
- Καθαρίζετε τ’ αυγά και περνάτε από σίτα. Τ’ ανακατεύετε με τη κρεμ-φρες, τον κρόκο και τη μουστάρδα. Ραντίζετε το σκόρδο στη σάλτσα.
- Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι. Πλένετε τα φύλλα, τα στεγνώνετε και τα ψιλοκόβετε. Τα προσθέτετε στη σάλτσα. Ταιριάζει με ωμά και βρασμένα λαχανικά και με γαρίδες.