Ντιπ αυγού με κρέμ-φρές

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ντιπ αυγού με κρέμ-φρές

Υλικά

  • 2 σφιχτά βρασμένα αυγά
  • 400 γραμμάρια Κρεμ-φρές
  • 1 ωμός κρόκος αυγού
  • 1 κουταλιές γλυκού τσαγιού πικάντικη μουστάρδα
  • σκόρδο σε σκόνη
  • αλάτι
  • άσπρο πιπέρι
  • λίγα πολύ λεπτά φύλλα από φρέσκα κρεμμυδάκια

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζετε τ’ αυγά και περνάτε από σίτα. Τ’ ανακατεύετε με τη κρεμ-φρες, τον κρόκο και τη μουστάρδα. Ραντίζετε το σκόρδο στη σάλτσα.
  2. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι. Πλένετε τα φύλλα, τα στεγνώνετε και τα ψιλοκόβετε. Τα προσθέτετε στη σάλτσα. Ταιριάζει με ωμά και βρασμένα λαχανικά και με γαρίδες.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply