Καλύψτε με αλουμινόχαρτο ένα ρηχό ταψί και βάλτε τις φέτες του προσούτο με τη σειρά. Ψήστε το σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C περίπου για 7-8 λεπτά. Όταν ψηθεί, βγάλτε το προσούτο από το φούρνο και όταν κρυώσει, αφήστε το σε χαρτί κουζίνας για να στεγνώσει. Βάλτε στον πολυκόφτη τα βρασμένα φασόλια, το σκόρδο, το βασιλικό, την κρέμα γάλακτος, το γιαούρτι και αλατίστε. Πολτοποιήστε το μείγμα και μοιράστε το σε 8 μικρά ποτήρια. Ρίξτε φρεσκοτριμμένο πιπέρι, βάλτε από μία φέτα προσούτο σε κάθε ποτήρι και σερβίρετε.