Ντιπ με κόκκινη πιπεριά και ταμπάσκο
(Για ένα μπολ μεσαίου μεγέθους)
Υλικά
- 8 πιπεριές κόκκινες ψημένες στο γκριλ (χωρίς φλούδα)
- 1 φλιτζάνια του τσαγιού γιαούρτι σακούλας
- 1/2 κουταλιές γλυκού κύμινο τριμμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1/2–1 κουταλιές σούπας πράσινο ταμπάσκο
Εκτέλεση
- Χτυπάτε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα. Πριν σερβίρετε, βάζετε το ντιπ στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον.