Ντιπ με μαγιονέζα και γιαούρτι
Υλικά
- 1 φλιτζάνια του τσαγιού μαγιονέζα
- 1 φλιτζάνια του τσαγιού γιαούρτι σακούλας
- 1 φλιτζάνια του τσαγιού αλεσμένα αμύγδαλα
- 1 πατάτα βρασμένη και λιωμένη
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- αλάτι
- πιπέρι
- 1/2 κουταλιές γλυκού κόκκινο ταμπάσκο
Εκτέλεση
- Χτυπάτε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
- Πριν σερβίρετε το ντιπ το βάζετε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον.