1/2 φλιτζάνια ψίχουλα ψωμιού ή παξιμάδι κριθαρένιο, τριμμένο
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβετε μια φέτα από κάθε ντομάτα αδειάζετε προσεκτικά τη σάρκα τους, αφαιρείτε τους σπόρους και ψιλοκόβετε την σάρκα. Κατόπιν τη στραγγίζετε σε σουρωτήρι για να φύγουν τα πολλά υγρά. Ζεσταίνετε 4 κουταλιές σούπας λάδι και σοτάρετε τα κρεμμύδια. Προσθέτετε τη σάρκα της ντομάτας και βράζετε 10’. Αποσύρετε από τη φωτιά και ρίχνετε την κάππαρη, τα αρωματικά χόρτα, τα ψίχουλα, τα τυριά, τις ελιές, και αλατοπιπερώνετε. Γεμίζετε τις ντομάτες και κλείνετε με τα καπάκια, τις βάζετε κάθε μια σε ένα κομμάτι λαδόκολλας, τις λαδώνετε και τις κλείνετε με σπάγκο σε πουγκί. Τις ψήνετε στους 200’ για 25’ και σερβίρετε.