Με ένα κοφτερό μαχαιράκι κόβετε τις ντομάτες στο πάνω μέρος με μια οριζόντια τομή και κρατάτε τα καπάκια στην άκρη. Στρώνετε ένα δίσκο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Με ένα κουταλιές γλυκού για μπαλάκια αφαιρείτε προσεκτικά την ψίχα από το εσωτερικό των ντοματών και τα αναποδογυρίζετε στο χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν από τα υγρά τους. Τα αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να τα χρησιμοποιήσετε.
Ετοιμάζετε τη γέμιση: με ένα πιρούνι λιώνετε το ανθότυρο όσο καλύτερα γίνεται και το ανακατεύετε με τη μουστάρδα. Χτυπάτε την κρέμα στο μίξερ για 5 λεπτά να αφρατέψει. Στη συνέχεια προσθέτετε το μείγμα τυριού και συνεχίζετε το χτύπημα για λίγο ακόμη μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά σας. Δοκιμάζετε τη γεύση και, αν τη θέλετε πιο δυνατή, προσθέτετε αλατοπίπερο και γλυκιά πάπρικα. Αφήνετε το μείγμα στο ψυγείο μέχρι να το χρειαστείτε. Όταν θέλετε να σερβίρετε, μεταφέρετε το μείγμα σε κορνέ ζαχαροπλαστικής και γεμίζετε τα ντοματίνια. Πασπαλίζετε με λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο και σκεπάζετε τα ντοματίνια με τα καπάκια που έχετε κόψει. Τα σερβίρετε σε πιατέλα σαν ορεκτικό.